Partykväll

Igårkväll följde jag och Moa med danskarna Freddy och Julian och tysken Oliver ut i Sydneys nattliv. Började allting på The Gaff, tydligen hade de någon coyote ugly inspirerad kväll, där folk var klädda i cowboyhattar och dansade på bardisken. Sjukt mycket folk var det också, typ studentveckan tredubbelt. Så, det stället övergav vi ganska snabbt och gick vidare till Kings cross (där transorna, hororna och strippklibbarna håller till). Nattens andra klubb var lite mindre folk, men alldeles för lite barpersonal. Sista stället vi gick till var något sorts hotell, med gratis dricka i baren (och gratis inträde såklart). Fast, man fick självklart inte välja vad man ville, öl, vin, champagne eller läsk var det. Förstår inte hur de kunde dela ut champagne gratis, kanske var det bara mousserande vin. När vi kom tillbaka till hostelet vid 2 tiden eller något sånt hade det helt plötsligt flyttat in nytt folk i rummet. Julian och Freddy bytte nämligen rum tidigare på dagen, förståeligt eftersom vi antagligen har det sämsta rummet (förutom kanske killarna från Göteborg som har kackerlackor i rummet och transor som bråkar utanför fönstret)

I alla fall, 2 svenskar från Göteborg hade flyttat in, så nu är det vi, dom, italienska Hanna och Belgiska killen som inte pratar, (Men tydligen hade klätt av sig naken inför Freddy när de var ensamma i rummet). Imorse kände jag för att vara lite social, så Göteborgarna från rummet, jag och göteborgarna från grannrummet bildade ett svenskbord vid frukosten på gården. Min dialekt kände sig lite utanför bland alla goa gubbar (är det inte sjukt att folk från göteborg inte vet vart Norrköping ligger?)
Moa var för slö för att gå upp och socialisera, så hon sov, ensam i rummet med den belgiske killen. Läskigt värre.

På Lördag har vi föressten skrivit upp oss för en kurs, vi ska ta RSA (lära oss hur man serverar alkohol på ett ansvarsfullt sätt, så att man inte serverar mindreåriga eller något sånt). För att få jobba på barer, restauranger, caféer och liknande i New South Wales måste man nämligen ha ett RSA, annars blir polisen inte glad. Så, på lördag ska vi lära oss sådant, och förhoppningsvis skaffa oss jobb efter det.

Klart du ska kommentera
Postat av: Mamma

Det var väl kul med lite svenskar och inte bara ffämmande språk. Hoppas ni har kul och norrköpinskan är inte så ful.

2008-11-26 @ 12:25:36
Postat av: rebecka

Passar på att kommentera fler inläg smatidigt:p

filmen var ju himla bra..hmm..,,kul att se hur det ser ut iaf! betydligt varmare än här (även om en del går runt i shorts och kortkort här med). Norrköping verkar va en okänd stad för folk. Här tror folk vi är från jönköping, eller stockholm. Engelsmännen tror dessutom vi lever på nordpoolen. Avundas mina kollegor som drar till jamaica snart..Fan vilka fester vi ska ha hemma sen nu när vi inspireras runt om i världen...:P ahhaha

2008-11-26 @ 18:16:30
URL: http://beckare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min E-postadress är: (publiceras ej)

Min blogg/hemsida heter:

Jag ville bara säga att:

Trackback
RSS 2.0